BLOG. Cel mai citit blog din lume apartine unei chinezoaice. Jurnalul online al actritei si regizoarei Xu Jinglei a avut 100 de milioane de vizitatori in decurs de 600 de zile, conform unui site chinezesc ce furnizeaza servicii de blogging pentru mul
BLOG. Cel mai citit blog din lume apartine unei chinezoaice. Jurnalul online al actritei si regizoarei Xu Jinglei a avut 100 de milioane de vizitatori in decurs de 600 de zile, conform unui site chinezesc ce furnizeaza servicii de blogging pentru multe celebritati. Xu, care are o reputatie de persoana integra si inteligenta, celebreaza succesul online in compania a 20 dintre persoanele care ii comenteaza insemnarile.   VANZARI COMPUTERE. Livrarile de calculatoare personale au crescut cu aproape 12%, la nivel mondial, in al doilea trimestru al anului, in special datorita cererii din zona Asiei si Statelor Unite. Asta inseamna ca au fost vandute aproape 58,8 milioane de unitati. Estul Asiei, excluzand aici Japonia, a fost cea mai dinamica piata, cu o crestere a vanzarilor de peste 20%. Potrivit companiei IDC, numarul laptopurilor vandute a crescut cu 50%. Hewlett-Packard si-a consolidat statutul de cel mai mare producator mondial de PC-uri, cu o cota de piata estimata de IDC la 19,3%, fiind urmata de Dell, care a ocupat aceasta pozitie pana anul trecut.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.