MARTURIE-SOC. Doi ministri din noul Cabinet britanic au marturisit ca in tinerete au fumat canabis. Anuntul-soc intervine la o zi dupa o decizie a Guvernului privind inasprirea sanctiunilor pentru folosirea drogului respectiv. Cei doi ministri sincer
MARTURIE-SOC. Doi ministri din noul Cabinet britanic au marturisit ca in tinerete au fumat canabis. Anuntul-soc intervine la o zi dupa o decizie a Guvernului privind inasprirea sanctiunilor pentru folosirea drogului respectiv. Cei doi ministri sinceri sunt Jacqui Smith (ministru de Interne) si secretarul de stat Tony McNulty.   TUPEU. Un europarlamentar polonez a comparat-o pe Angela Merkel, cancelar al Germaniei, cu Hitler, revoltandu-i pe compatriotii sai din Parlamentul European. "Hitler a vrut sa creeze un superimperiu in Europa. La fel actioneaza Angela Merkel, dar ea e mai abila" -   aceasta este o noua declaratie bulversanta a deputatului european Maciej Giertych, noteaza agentia PAP, preluata de Rompres. Potrivit deputatului, Merkel nu apeleaza la argumentul fortei.   TINTE IN PAKISTAN. Statele Unite nu exclud ipoteza unui atac aerian asupra unor tinte din Pakistan, transmite AFP. Respectivele tinte ar avea legatura cu activitatile teroriste desfasurate in aceasta tara, dar purtatorul de cuvant al Casei Albe, Tony Snow, nu a precizat daca SUA vor cere in prealabil un acord din partea autoritatilor de la Islamabad. "Este un subiect despre care ar fi mai bine sa nu avem discutii publice", a precizat Snow, subliniind ca autoritatile pakistaneze trebuie sa fie mai agresive pentru a-si garanta securitatea, intrucat sunt amenintate de Al-Qaeda si de talibani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.