BECHTEL. Primul tronson din autostrada Transilvania va fi dat in folosinta la finele anului viitor, fata de termenul initial, februarie 2010. "Bechtel a devansat termenul de finalizare pana la sfarsitul anului 2008 pe tronsonul 2 B, Campia Turzii-Clu
BECHTEL. Primul tronson din autostrada Transilvania va fi dat in folosinta la finele anului viitor, fata de termenul initial, februarie 2010. "Bechtel a devansat termenul de finalizare pana la sfarsitul anului 2008 pe tronsonul 2 B, Campia Turzii-Cluj-Napoca", a declarat Ludovic Orban, ministrul Transporturilor.     PODURI. Din noiembrie, traficul pe DN1 se va fluidiza datorita finalizarii celor doua poduri de la Otopeni. "Primul pod va fi finalizat la 15 august, iar cel de-al doilea pana in luna noiembrie, astfel ca dupa 30 noiembrie se va circula normal pe acest tronson", a spus Manuel Pires Joao, directorul Lena Construcoes.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.