Steaua a confirmat interesul pentru mijlocasul Daddy de la Belenenses Lisabona.

Presa portugheza a scris ieri ca managerul Stelei, Adrian Ilie, va veni la Lisabona pentru a cumpara vedetele cerute de Gigi Becali la Steaua. Cotidianul „A Bola" noteaza ca principala tinta a fostului international roman este Daddy de la Belenenses, club manageriat de Jorge Jesus. Sursa citata precizeaza ca jucatorul din Capul Verde are o clauza de reziliere a contractului de 3,5 milioane de euro. „O Jogo" sustine insa ca oferta romanilor este sub doua milioane.

Celalalt fotbalist dorit in Ghencea este mijlocasul argentinian Emiliano Daniel Armenteros. „Sint intentii. Steaua este interesata, iar cei doi sint in atentia Stelei, dar nu numai ei. Steaua negociaza pentru mai multi fotbalisti", a declarat Ilie. In ceea ce-l priveste pe portarul columbian Zapata, managerul a spus ca, „daca vrea sa joace la Steaua, Zapata sa-si ia viza si sa vina".

Dinamo si Rapid continua si ele sa-si mareasca efectivele. Mircea Rednic a anuntat marti, la finalul meciului cu Bischofshofen SK, scor 9-1, ca jucatorul camerunez Federic Ayangma va fi achizitionat definitiv, dupa ce a fost testat pe parcursul stagiului de pregatire de la Flachau.

Jucatorul camerunez Federic Ayangma a evoluat ultima data pentru formatia din liga a doua franceza Creteil. In ceea ce priveste Rapidul, Copos continua negocierile cu Dani Coman pentru prelungirea contractului si a facut o oferta Sportului Studentesc pentru Tiberiu Balan.