"Pentru mine ceea ce este important este sa fac parte dintr-o echipa de conducere. In ce postura, in ce mod, nu este esential", a declarat marti seara, la Antena 3, Nastase. Subiectul revenirii in conducerea partidului a fost reluat si ieri de fostul
"Pentru mine ceea ce este important este sa fac parte dintr-o echipa de conducere. In ce postura, in ce mod, nu este esential", a declarat marti seara, la Antena 3, Nastase. Subiectul revenirii in conducerea partidului a fost reluat si ieri de fostul premier care a spus ca ca nu isi doreste scaunul lui Mircea Geoana, dar il critica pe acesta pentru modul in care gestioneaza situatiile criza prin care trece partidul. "Nu pot dupa 17 ani sa ma uit cum partidul asta se face pulbere din cauza unor orgolii si ambitii si din cauza incapacitatii de a forma o echipa", a aratat Nastase. "Nu as vrea sa fie interpretat comentariul meu ca fiind o lupta pentru putere. Eu am fost presedintele partidului si nu mi-am pus ca scop in viata sa fiu presedintele al PSD pentru a doua oara", a precizat fostul lider PSD.
Bejinariu acuza
Imediat, deputatul Eugen Bejinariu si presedintele PSD Suceava - Ion Marza au salutat declaratia lui Nastase, primul acuzandu-l pe Geoana ca-i asmute pe pesedisti unii impotriva altora. Atitudinea lui Bejinariu l-a deranjat ieri pe Mircea Geoana care la un moment dat s-a gandit la sanctionarea drastica a deputatului PSD. De altfel, liderul social-democrat a pus ieri, la cale, cu cativa lideri ai partidului sedinta de astazi cu europarlamentarii. La intalnirea de astazi, Vasile Dancu ar fi trebuit sa prezinte un program electoral pentru candidatii partidului, insa potrivit unor surse din PSD, proaspatul demisionar nu va calca pe la partid. De altfel, aceleasi surse ne-au mentionat ca nici un membru al Grupului de la Cluj nu se va mai implica o perioada in activitatea de partid. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.