Gradul de adaptare al Armatei Romane la standardele NATO va fi analizat azi de CSAT. Consiliul Suprem de Aparare a Tarii va pune Armata sub lupa pentru a vedea daca din punctul de vedere al inzestrarii, al structurii de forte, al din


Gradul de adaptare al Armatei Romane la standardele NATO va fi analizat azi de CSAT. Consiliul Suprem de Aparare a Tarii va pune Armata sub lupa pentru a vedea daca din punctul de vedere al inzestrarii, al structurii de forte, al dinamicii de personal si al asistentei medicale se ridica la standardele NATO. La sedinta din aceasta dimineata de la Palatul Cotroceni, Consiliul va evalua si "nivelul de operationalizare si interoperabilitate" al Armatei si cu alte structuri internationale, dupa cum se arata intr-un comunicat al Admnistratiei Prezidentiale. Este posibil sa se ia act de documentul MAE intocmit dupa anuntul Federatiei Ruse de retragere din Tratatul CFE. Specialistii in domeniul militar consultati de noi nu exclud, pe baza evaluarilor CSAT, sa fie suplimentat bugetul Apararii tocmai pentru a desavirsi operationalizarea Armatei cu structurile internationale din care face parte, dar si atentionari pentru cei care ar mai inregistra ramineri in urma.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.