Compania One1 Software Technologies din Israel a preluat 50% din furnizorul roman de software de afaceri Wizrom, obiectivul tranzactiei fiind consolidarea pozitiei la nivel regional al companiei, potrivit unui comunicat al companiei.
&#8220
Compania One1 Software Technologies din Israel a preluat 50% din furnizorul roman de software de afaceri Wizrom, obiectivul tranzactiei fiind consolidarea pozitiei la nivel regional al companiei, potrivit unui comunicat al companiei.
“Am purtat discutii cu mai multe companii interesate sa investeasca in Wizrom. Inca de la inceput am cautat un partener strategic, care sa ne sustina in deschiderea unor noi linii de business si in completarea competentelor actuale in furnizarea de solutii informatice de top”, a declarat directorul general Wizrom, Cristian Udrescu.
Tranzactia prevede pastrarea controlului de catre actuala echipa de conducere, precum si accesul companiei la proiecte de mare anvergura, prin utilizarea know-how-ului oferit de One1 Software Technologies.
Contactati de NewsIn, reprezentantii Wizrom nu au dorit sa faca publica valoarea tranzactiei.
"Piata IT din Romania prezinta un potential important pentru dezvoltare, crescand cu peste 15% anual pana la nivelul de un miliard de dolari in 2006", a declarat directorul executiv One1 Software Technologies, Udi Weintraub.
Wizrom a inregistrat anul trecut o valoare totala a contractelor incheiate de 7,5 milioane dolari, cu 1,5 milioane dolari mai mult decat in anul 2005. Compania are ca obiectiv anul acesta incheierea de contracte in valoare de peste 10 milioane dolari.
Principalele produse ale companiei sunt WizCount si WizPro, fiecare reprezentand aproximativ 30% din valoarea contractelor incheiate de companie. WizSalary, solutie de salarizare, management de personal si resurse umane, este utilizat pentru calcularea salariilor a circa 14% din totalul angajatilor firmelor private din Romania.
Compania romaneasca Wizrom Software este unul dintre principalii furnizori de solutii informatice integrate pentru managementul afacerilor, prezent pe piata romaneasca din anul 1992. De la sfarsitul anului 2006 a devenit Microsoft Gold Certified Partner. Wizrom are peste 2.400 de clienti activi si 20.000 de licente instalate pentru companii din cele mai variate domenii de activitate si are filiale in Republica Moldova si Bulgaria.
One1 Software Technologies este unul dintre primii cinci jucatori pe piata IT din Israel, cu o cifra de afaceri de aproximativ 120 milioane de dolari pe an, 1.100 de angajati si peste 1.000 de clienti la nivel mondial. Compania ofera solutii de business, de la sisteme ERP, CRM, BI sau SOA, la aplicatii pentru recuperarea si securitatea datelor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.