Red Bull Flugtag - Ziua Zborului - revine la 16 septembrie la Bucuresti ca sa dea aripi tuturor ideilor mai grele decat aerul. La doi ani de la prima prezenta in Romania, febra competitiei a cuprins spiritele indraznete din toata Romania. Intr-un
Red Bull Flugtag - Ziua Zborului - revine la 16 septembrie la Bucuresti ca sa dea aripi tuturor ideilor mai grele decat aerul. La doi ani de la prima prezenta in Romania, febra competitiei a cuprins spiritele indraznete din toata Romania. Intr-un timp foarte scurt au fost inscrise 1.349 de proiecte. Dupa o selectie perfect aerodinamica, juriul a permis intrarea pe pista a 44 de schite. Avand in vedere ca este in primul rand un concurs de creativitate, printre dihaniile inaripate care isi vor lua zborul descoperim diverse surse de inspiratie, de la Familia Flinstones la 1.001 de Nopti sau Bob Marley. Asadar, cavalerii aerului se vor lansa (la apa) la bordul unor aparate ca Sultanul Zburator, Air Jamaica, Flying Pig, Strumful Aviator.   ORIGINALI. Regulamentul competitiei spune ca inaintea fiecarei plonjari, pilotii Red Bull se vor prezenta intr-un mod cat mai original si amuzant printr-un moment de pantomima, dueluri, dansul ploii sau orice alt mijloc de a atrage atentia publicului. Premiul 1 le ofera tuturor celor cinci membri ai echipei un curs intensiv de parapanta, care ii va ajuta sa inteleaga ca se poate zbura mai mult de cinci secunde intr-o saptamana de training, si distractie alaturi de instructori campioni. In plus, fiecare este invitat si in Barcelona, la Red Bull Air Race 2008.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.