Pus pe liber de Atalanta Bergamo, Bobo Vieri a devenit coleg cu Mutu in atacul Fiorentinei. Romanul se declara multumit de transferurile efectuate de echipa din Firenze.  Christian Vieri a semnat un contract pe un sezon cu AC Fi

Pus pe liber de Atalanta Bergamo, Bobo Vieri a devenit coleg cu Mutu in atacul Fiorentinei. Romanul se declara multumit de transferurile efectuate de echipa din Firenze.  Christian Vieri a semnat un contract pe un sezon cu AC Fiorentina, echipa la care evolueaza si romanul Adrian Mutu. Vieri, care in editia trecuta de campionat a jucat la Atalanta Bergamo, va primi un salariu de 1,5 milioane de euro. SALT SALARIAL. Fostul international italian a stat cateva zile la Sampdoria Genova, in vara trecuta, iar apoi a semnat cu Atalanta, pentru un salariu de 1500 de euro pe luna, salariu minim pentru un fotbalist din Serie A. Sosit la AS Monaco in ianuarie 2006, pentru a-si relansa cariera, el nu a disputat decat sapte meciuri in campionatul Frantei (3 goluri), inainte de a se accidenta la genunchiul stang, fiind supus la doua interventii chirurgicale. Vieri (49 de selectii /23 goluri) nu a fost retinut in nationala Italiei care a castigat Cupa Mondiala din Germania. MULTUMIT. Adrian Mutu a declarat, miercuri, ca nu este dezamagit de transferurile facute de oficialii clubului AC Fiorentina si crede ca noii veniti vor ajuta mult echipa. "Nu sunt dezamagit de transferuri. Au venit jucatori tineri care vor ajuta echipa. In acest moment suntem la 80 la suta din capacitate si singura problema pare sa fie plecarea lui Toni, un jucator important in sezoanele trecute. Pentru mine visul este sa ajungem in Liga Campionilor, dar trebuie sa ne gandim ca avem de luptat cu patru formatii mai puternice decat noi", a spus Mutu. Despre Valeri Bojinov, aflat in conflict cu fanii, Mutu crede ca problema se va rezolva a€žpentru ca Bojinov face parte din familia Fiorentinei" Romanul a mai precizat ca nu este interesat de cate goluri va marca in acest sezon si a spus ca isi doreste ca echipa sa joace cat mai bine. "Nu vreau sa spun ca voi da nu stiu cate goluri, obiectivul meu este sa dau mai multe pase de gol decat sezonul trecut. L-am pierdut pe Toni si responsabilitatea mea este sa-l ajut pe Pazzini sa faca un campionat exceptional".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.