Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri ca fostul premier Adrian Nastase, prin campania costisitoare de imagine pe care a inceput-o pe seama partidului, se indeparteaza de scopul pe care si l-a propus, respectiv acela de a-si reface imaginea
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri ca fostul premier Adrian Nastase, prin campania costisitoare de imagine pe care a inceput-o pe seama partidului, se indeparteaza de scopul pe care si l-a propus, respectiv acela de a-si reface imaginea si de a reveni in echipa de conducere a PSD. "Ca sa poti sa fii intr-o echipa de conducere ai nevoie, in orice institutie democratica, de cineva ca sa te propuna, de cineva ca sa te aleaga si ai nevoie de un Congres. Nu exista nici o modalitate ca o persoana sa fie intr-o functie de conducere in afara votului democratic din partid", a mai precizat Geoana. "Dorim sa avem oameni competenti alaturi de noi, atunci cand acest lucru este util partidului si cand avem un cadru democratic care sa poata sa permita asa ceva. Pana atunci cred ca Adrian Nastase este pe o panta care nu-l aduce mai aproape de scopul pe care si l-a propus", a mai spus Geoana.     ILIESCU,  PRO NASTASE. In schimb, presedintele de onoare al PSD, senatorul Ion Iliescu, a apreciat ca Adrian Nastase nu vizeaza o functie, dar ca are dreptate atunci cand spune ca PSD nu trebuie sa lase in afara pe nimeni. "Nu o functie. El nu o functie vizeaza. Eu cred ca are dreptate si au dreptate si altii: noi nu trebuie sa lasam in afara pe nimeni, e loc pentru toti, trebuie sa stim sa adunam, si nu sa imprastiem oamenii", a spus Iliescu. Declaratiile celor doi vin la doua zile dupa ce Nastase s-a aratat deranjat, intr-o emisiune de la Antena 3, de abordarea pe care ar fi avut-o Geoana fata de persoana sa la Comitetul Executiv National, dat fiind faptul ca nu i-a luat apararea, desi el a fost cel care l-a promovat. Nastase i-a cerut atunci presedintelui PSD sa clarifice acele afirmatii. Presa a relatat ca Mircea Geoana ar fi declarat saptamana trecuta, la sedinta Comitetului Executiv, ca unele organizatii fac regii in legatura cu intoarcerea lui Nastase si ca "dosarele grele" ale acestuia nici n-au fost inca scoase. Pe de alta parte, Geoana a mai anuntat ieri ca Adrian Severin va fi cel care va coordona oferta politica si strategia PSD in ce priveste alegerile europarlamentare si i-a recomandat vicepresedintelui demisionar al PSD, Vasile Dancu, sa se faca comentator de presa sau analist daca doreste, fiind "liber la comanda".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.