Cei de la Rolling Stones au confirmat ca virsta nu conteaza cind vine vorba despre show. Prestatia formatiei a fost excelenta: interpretare a pieselor, miscare scenica, playlist bine gindit. Pe de alta parte, intotdeauna am admirat tr


Cei de la Rolling Stones au confirmat ca virsta nu conteaza cind vine vorba despre show. Prestatia formatiei a fost excelenta: interpretare a pieselor, miscare scenica, playlist bine gindit. Pe de alta parte, intotdeauna am admirat trupele care cinta din suflet, nu pentru a trece timpul prevazut in contract (la acest capitol "batrinii" stau bine: Rolling Stones, Alice Cooper sau Robert Plant au cintat excelent. Personal, as trece la capitolul dezamagiri Marilyn Manson si Blind Guardian). Pentru a fi exigent se poate gasi un minus: faptul ca nu au cintat "Angie". Ideea cu scena mobila a fost excelenta, deoarece au fost aproape de toti spectatorii, nu numai de cei din apropierea scenei imense. O subtilitate care face diferenta dintre o trupa de legenda si restul. In rest, trebuie admirat faptul ca o trupa cu peste 30 de ani de activitate in spate nu ezita sa faca apel la tehnica moderna pentru a crea un show reusit: lumini, jocurile de imagini de pe ecranul gigant etc. In ceea ce priveste organizarea, a fost modesta. A fost o atmosfera civilizata, in stadion s-a ajuns relativ usor, sonorizare foarte buna, prezenta destul de discreta a oamenilor de ordine. La minusuri pot fi trecute timpul foarte mare necesar pentru a iesi din stadion si numarul insuficient al punctelor de vinzare a bauturilor racoritoare. Evident, trebuie sa vorbim si despre public. Personal, cred ca peste 80% dintre cei care au venit au facut-o din curiozitate sau pentru ca este de bonton sa mergi la Rolling Stones, deoarece erau foarte putini cei care cintau cu trupa. Asta ar tebui sa le dea totusi de gindit celor care organizeaza concerte si spun ca nu exista public pentru trupele rock: daca se aduc nume adevarate, nu trupe de esalonul al doilea sau al treilea, si daca se face o promovare adecvata, vine si publicul. Sper ca Rolling Stones sa fie doar inceputul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.