Peste 10.000 de iubitori ai muzicii romantice, care au participat luni seara la concertul lui Julio Iglesias din Piata Mare a Sibiului, au asistat la o adevarata pledoarie pentru sex. In ciuda virstei inaintate, Julio Iglesias a dovedit ca este inca un latino lover. Bine cunoscutele sale miscari au fost apreciate la fel de mult ca si vocea sa inconfundabila.

Doua momente au socat publicul, a carui medie de virsta a fost in jur de 40 de ani. Casatorit si tata a opt copii, dintre care unul in virsta de doar doua luni, Iglesias (64 de ani) s-a sarutat pe gura cu doua dintre tinerele sale dansatoare. Artistul, renumit pentru escapadele sale amoroase, i-a sfatuit apoi pe sibieni sa se bucure de viata. „Exista un lucru care ne deosebeste pe noi, latinii, de ceilalti: facem dragoste ca nebunii. Asta vreau de la voi in seara aceasta: sa mergeti acasa si sa faceti dragoste ca nebunii, pentru ca sexul este foarte important", a transmis de pe scena Julio Iglesias.

Vedeta a avut, de asemenea, un mod original de a-si prezenta dansatorii. „Sa va spun ceva: daca veti dansa ca ei, o sa ramineti insarcinate. Daca mergeti acasa si ramineti insarcinate, veti avea un copil pe care sa-l numiti Julio", le-a prezis artistul spectatoarelor.