De pe rindul 25 al sectorului 28 (asta insemnind tribuna 2 pentru cunoscatori, undeva in partea dreapta, in jumatatea din spate, cum stai cu fata la scena) s-a vazut bine concertul. S-a vazut bine ecranul gigant, dar aveam si o pr


De pe rindul 25 al sectorului 28 (asta insemnind tribuna 2 pentru cunoscatori, undeva in partea dreapta, in jumatatea din spate, cum stai cu fata la scena) s-a vazut bine concertul. S-a vazut bine ecranul gigant, dar aveam si o privire de ansamblu asupra scenei, putind urmari in voie parcursul atletului pe pista lunga de 60 de metri si lata de vreo 30.

Despre problemele organizatorice, va recomand editorialul de joi, din editia printata a ziarului. Pentru ca au fost probleme, resimtite de fiecare, in functie de sectorul in care a avut bilet. As remarca totusi prestatia politistilor, care au mentinut traficul fluid la un nivel rezonabil in fata stadionului si au aplicat aceleasi reguli de circulatie si pentru Loganuri, si pentru un Maybach, pe care nu l-au lasat sa intoarca in mijlocul strazii. In schimb, despre bodyguarzii de la BGS, care au invatat formulele de politete la sala de forta ("Arata biletul, ba!"), nici o vorba de bine.

Am ajuns la punctul culminant. Spectacolul. Absolut incredibil. Mai mult muzica si sonorizarea decit efectele pirotehnice si jocurile de lumini. Asta e parerea unuia care nu se duce la concerte si nu are ureche muzicala. Insa atita claritate si putere intr-un sunet, indiferent ca e voce sau instrument, nu credeam ca se poate realiza pe un stadion. O muzica foarte tare, din toate punctele de vedere, facuta aparent fara nici un efort, daca te uitai la mina aparent plicitisita a lui Keith Richards sau a lui Ron Wood.

Ca sa ma exprim ca elevul Cornel dintr-a III-a, care trebuie sa faca o compunere la intoarcerea din vacanta, mie cel mai mult si mai mult mi-a placut piesa dedicata memoriei lui James Brown, in care Mick Jagger a facut duet cu backing vocalista trupei, o cintareata de culoare cu o voce pe care nu am auzit-o decit in filme, unde credeam ca sint trucate :).

De restul, dans si voie buna, lume in delir. Si dialoguri lungi cu publicul, multe dintre ele purtate de Mick Jagger intr-o romana cintata. Am plecat acasa cu senzatia clara ca, de pe intregul stadion, cel mai bine s-au simtit cei de la Rolling Stones.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.