Telekom Austria a infiintat, la inceputul lunii iunie, compania Jetstream Ro Bucuresti, cu un capital social de 8,6 milioane de lei si activate principala in domeniul telecomunicatiilor. Principalul actionar al Jetstream Ro este Telekom Austria Fixne
Telekom Austria a infiintat, la inceputul lunii iunie, compania Jetstream Ro Bucuresti, cu un capital social de 8,6 milioane de lei si activate principala in domeniul telecomunicatiilor. Principalul actionar al Jetstream Ro este Telekom Austria Fixnet Aktiengesellschaft ­ 99,9%, alaturi de Telekom Austria Beteiligungen GmbH ­ 0,1%, se arata intr-un anunt al firmei publicat in Monitorul Oficial.   Potrivit Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI), numarul operatorilor de telecomunicatii notificati depaseste 2.600. "Jetstream Ro Bucuresti nu a depus, inca, dosarul pentru notificare", au declarat pentru Mediafax reprezentantii ANRCTI. Potrivit legislatiei, companiile care doresc sa activeze pe piata telecomunicatiilor o pot face doar dupa depunerea dosarului de notificare la ANRCTI. Si Deutsche Telekom este prezent in Romania prin intermediul Magyar Telekom o data cu lansarea serviciului Eufonika.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.