O bunica britanica in varsta de 51 de ani, cu cinci mariaje la activ, si un saudit de 27 de ani s-au cunoscut in timpul unei vacante, s-au indragostit si s-au casatorit. Stirea este pe prima pagina a ziarelor britanice nu doar pentru diferenta de var
O bunica britanica in varsta de 51 de ani, cu cinci mariaje la activ, si un saudit de 27 de ani s-au cunoscut in timpul unei vacante, s-au indragostit si s-au casatorit. Stirea este pe prima pagina a ziarelor britanice nu doar pentru diferenta de varsta dintre soti, ci si pentru ca ginerele este unul dintre fiii lui Ossama ben Laden.


Un sejur in Egipt, pentru tratarea sclerozei multiple, a transformat-o pe britanica Jane Felix Browne intr-un alt om. Bunica in varsta de 51 de ani s-a intors din Tara Piramidelor nu doar mai intremata, ci si cu un iubit cu aproape 25 de ani mai tanar. Mai mult, noua cucerire a lui Jane face parte dintr-o familie binecunoscuta in intreaga lume - ben Laden. Omar este nimeni altul decat unul dintre cei 17 fii ai temutului terorist saudit Ossama ben Laden, dar asta nu a impiedicat-o pe britanica sa ii accepte la scurt timp cererea in casatorie. Desi este extrem de indragostita de noul sot, al saselea, femeia, care a preluat numele islamic Zaina Mohamad, se declara rea#lista si spune ca nu toata lumea ar putea privi cu ochi buni alegerea pe care a facut-o. "Ar fi frumos daca, asemenea oricarei alte femei maritate, as putea spune ca acesta este sotul meu, si acesta este numele lui. M-am casatorit cu barbatul de care m-am indragostit - pentru mine el este pur si simplu Omar si este o persoana discreta, cu sufletul curat, un veritabil gentleman si cel mai bun prieten", a declarat ea pentru cotidianul britanic The Times.

Omar are afaceri cu fier vechi, si din cauza reputatiei tatalui sau a fost pus sub urmarire de serviciile secrete saudite. Omar si Ossama nu s-au mai vazut din anul 2000. Jane si Omar s-au casatorit, potrivit ritualurilor islamice, in Egipt si Arabia Saudita, iar in prezent asteapta permisiunea autoritatilor de la Riyad de a le oficializa mariajul. In prezent, cei doi comunica la telefon si prin internet si asteapta ocazia ca barbatul sa vina in vizita in Marea Britanie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.