Romanul "Obiecte ascutite" de Gillian Flynn, aparut la Tritonic Grup Editorial, este castigatorul din acest an al premiilor "Ian Fleming Steel Dagger" si "New Blood Dagger", fiind nominalizat si la "Duncan Lawrie Award". Premiile oferite
  Romanul "Obiecte ascutite" de Gillian Flynn, aparut la Tritonic Grup Editorial, este castigatorul din acest an al premiilor "Ian Fleming Steel Dagger" si "New Blood Dagger", fiind nominalizat si la "Duncan Lawrie Award". Premiile oferite de Crime Writers Association din Marea Britanie au fost acordate la data de 5 iulie 2007, iar printre cei nominalizati la aceste categorii se numara si Harlan Coben si Karin Slaughter. Crime Writers Association a fost fondata in anul 1953 de John Creasey si este cea mai prestigioasa asociatie de acest tip din Marea Britanie.


"Obiecte ascutite", roman  ce a fost tradus deja in 22 de tari, aduce in prim-plan o tanara cu grave probleme emotionale, cauzate de o familie disfunctionala, de trivialitatile unui mic oras de provincie si chiar de o crima. Este un thriller psihologic halucinant care produce reactii intense, uneori greu de indurat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.