Leu pe pistele circuitelor din Formula 1, pilotul Lewis Hamilton recunoaste ca este un om normal, cu slabiciuni, in viata cotidiana. Cea mai mare teama a vedetei F1 o reprezinta paianjenii. Pilotul britanic de Formula 1, Lewis Hamilton, a d

Leu pe pistele circuitelor din Formula 1, pilotul Lewis Hamilton recunoaste ca este un om normal, cu slabiciuni, in viata cotidiana. Cea mai mare teama a vedetei F1 o reprezinta paianjenii. Pilotul britanic de Formula 1, Lewis Hamilton, a declarat ca se teme de paianjeni, subliniind insa ca nu ii plac nici serpii, informeaza The Sun. "Nu imi plac serpii sau paianjenii. Daca vad acum o tarantula in fata mea, o iau la fuga", a recunoscut Hamilton. Pilotul echipei McLaren-Mercedes, in varsta de 22 de ani, liderul Campionatului Mondial de Formula 1, sustine insa ca nu se teme sa faca alte lucruri. "Nu m-am temut niciodata de provocari. Inca nu am sarit cu parasuta, dar la un moment dat o voi face", a afirmat Hamilton.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.