Firmele prezente la cea de-a IX-a editie a Festivalului Berii si Bauturilor Racoritoare care s-a desfasurat in perioada 5-8 iulie in Focsani au reusit sa castige peste 200 mii lei. Evenimentul la care au participat 37 firme si 16 marci de bere a fost
Firmele prezente la cea de-a IX-a editie a Festivalului Berii si Bauturilor Racoritoare care s-a desfasurat in perioada 5-8 iulie in Focsani au reusit sa castige peste 200 mii lei. Evenimentul la care au participat 37 firme si 16 marci de bere a fost organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea, in colaborare cu Consiliul Judetean si cu Primaria Focsani, festivalul incadrandu-se in manifestarile organizate pentru serbarea Zilelor Municipiului Focsani. Astfel, Sorin Vornic, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea, spune ca in acest an firmele prezente au avut castiguri mult mai mari fata de anul trecut, principalul motiv fiind locatia in care s-a desfasurat festivalul, Gradina Publica si Piata Unirii. "Festivalul Berii si Bauturilor Racoritoare a fost un real succes. Din cauza locatiei centrale, in acest an mult mai multe firme au dorit sa participe la acest festival. Firmele acreditate de Camera de Comert au reusit sa faca vanzari de peste 2 miliarde lei vechi.
A fost un nivel de vanzari bun", a spus Sorin Vornic. Cu toate acestea, si in acest an comerciantii le-au dat de furca reprezentantilor de la Camera de Comert. "Am avut probleme foarte mari cu comerciantii mici care nu au avut autorizatie. Am incercat sa facem ordine. Le-am solicitat sa paraseasca locul pe care il ocupau, dar pe o parte ieseau si pe alta intrau", a declarat Sorin Vornic.



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.