Prezentat in filme ca vampirul din Carpati, fostul domnitor al Tarii Romanesti, Vlad Tepes este subiectul unui alt film care va fi turnat pe platorurile de la Hollywood.   Regizorul Alex Proyas, cunoscut dupa filmul a€

Prezentat in filme ca vampirul din Carpati, fostul domnitor al Tarii Romanesti, Vlad Tepes este subiectul unui alt film care va fi turnat pe platorurile de la Hollywood.   Regizorul Alex Proyas, cunoscut dupa filmul a€žI Robot", doreste sa il reabiliteze pe Vlad Dracula, scriu variety.com si lenta.ru. Filmul "Dracula Year Zero" il va prezenta pe domnitorul Tarii Romanesti ca fiind un aparator si un erou a poporului sau. Cu toate acestea, Vlad Tepes nu va fi dezbracat complet de haina de om al intunericului. Regizorul a afirmat ca va incerca sa arate ca Dracula si-a vandut sufletul diavolului pentru a salva regatul si familia sa. Actiunea filmului se va axa pe apogeul domniei lui Vlad Dracula. Producatorul proiectului va fi De Luca.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.