Fostul ministru al Economiei si Comertului, Codrut Seres, a fost audiat ieri, in calitate de martor, de procurorii Parchetului instantei supreme, in legatura cu investitiile de la societatile Alro si Nuclearelectrica, in dosar
  Â Fostul ministru al Economiei si Comertului, Codrut Seres, a fost audiat ieri, in calitate de martor, de procurorii Parchetului instantei supreme, in legatura cu investitiile de la societatile Alro si Nuclearelectrica, in dosarul privatizarilor. Dupa intalnirea cu magistratii, Seres a precizat ca a dat declaratii cu privire la preocuparea companiei Alro de a realiza contracte pe termen lung in perioada cat a ocupat functia de ministru al Economiei. El a adaugat ca in acest dosar se fac cercetari si cu privire la rezolutia Alro a lui Traian Basescu. In legatura cu aceasta rezolutie, liderul PC Dan Voiculescu l-a acuzat pe presedintele Basescu, in ianuarie 2007, de trafic de influenta, sustinand ca seful statului i-ar fi cerut fostului ministru sa intervina in favoarea unui grup de interese. La iesirea de la Parchet, Seres a mai aratat ca a dat declaratii si cu privire la investitiile de la unitatile 2, 3 si 4 ale Nuclearelectrica. El a precizat ca Guvernul a fost informat referitor la stadiul acestor investitii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.