Nicu Alifantis artist A treia editie a Festivalului de Muzica Tanara Prometheus, organizat de Fundatia Anonimul, va avea loc intre 11 si 22 iulie, la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii. Nicu Alifantis, presedintele festivalului, a stabilit c

Nicu Alifantis artist A treia editie a Festivalului de Muzica Tanara Prometheus, organizat de Fundatia Anonimul, va avea loc intre 11 si 22 iulie, la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii. Nicu Alifantis, presedintele festivalului, a stabilit cei sapte finalisti ai editiei 2007. Acestia sunt: Jenica Harja, Mircea Iordache, Ovidiu Scridon, Silvan Stancel, Paula Tarau, Grupul UNDE - format din Ioan Onisor, Cristina Patrascu si Sandra Pop - si Alina Zaharia. In competitie s-au putut inscrie concurenti cu varsta de pana in 30 de ani, care au trimis un CD audio cu trei piese compozitie proprie. Publicul prezent la Sfantu Gheorghe va desemna castigatorul festivalului, acesta urmand sa primeasca un premiu in valoare de 1.000 lei. Pentru faptul ca reuseste sa scoata din anonimat tinere talente, Jurnalul National il declara pe Nicu Alifantis "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.