Volkswagen analizeaza posibilitatea construirii unei noi uzine de productie in America de Nord, daca dolarul se va mentine la un nivel scazut fata de euro, a declarat directorul Martin Winterkorn, relateaza Reuters, preluata de NewsIn. VW detine doar
Volkswagen analizeaza posibilitatea construirii unei noi uzine de productie in America de Nord, daca dolarul se va mentine la un nivel scazut fata de euro, a declarat directorul Martin Winterkorn, relateaza Reuters, preluata de NewsIn. VW detine doar o uzina in America de Nord, localizata in Puebla, Mexic, aici fiind produse modelele de automobile Jetta si noul Beetle, precum si autobuze sau camioane. Winterkorn a declarat ca VW nu a avut performante bune in SUA pana in acest moment si ca spera ca prin construirea acestui amplasament de productie sa se apropie mai mult de consumatorii americani.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.