Importatorul general al marcilor Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Maserati si SsangYong estimeaza pentru acest an vinzari de 15.000 de autovehicule. Grupul AutoItalia preconizeaza ca va comercializa cu 435 mai multe autovehicule pina la


Importatorul general al marcilor Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Maserati si SsangYong estimeaza pentru acest an vinzari de 15.000 de autovehicule. Grupul AutoItalia preconizeaza ca va comercializa cu 435 mai multe autovehicule pina la sfirsitul acestui an, comparativ cu anul trecut, cind vinzarile s-au cifrat la 10.452 de unitati. Vinzarile companiei, care distribuie si marca de motociclete Honda, prin InterMotorcycle, au crescut cu 78% in primele sase luni ale acestui an fata de perioada similara a anului trecut, la 6.672 de unitati. Cererea pentru marca Fiat a avansat in perioada ianuarie-iunie 2007 cu 90,5%, pina la 4.041 de unitati.

Vinzarile pentru marca Alfa Romeo au ajuns la sfirsitul primului semestru la 112 unitati, nivel similar cu cel atins in perioada ianuarie-iunie 2006, in timp ce pentru Lancia au fost raportate 12 comenzi, la jumatate fata de 25 de exemplare comercializare in primul semestru din 2006. In primele sase luni din acest an au fost comercializate cinci Maserati Quattroporte si un Maserati Coupe. Cererea pentru marca coreeana SsangYong a ajuns in primul trimestru al acestui an la 130 de masini, fata de 141 de unitati in ianuarie-iunie 2006.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.