Nr. 261. Calin Sabac, sect. 1: "Ar putea fi una din putinele ocazii in care responsabilizarea comunitatii sa aiba castig de cauza in fata prostiei cu bani". 100. Radu Pralea, sect. 1: "E atata loc gol in tara asta (inclusiv spre marginile si in jurul
Nr. 261. Calin Sabac, sect. 1: "Ar putea fi una din putinele ocazii in care responsabilizarea comunitatii sa aiba castig de cauza in fata prostiei cu bani". 100. Radu Pralea, sect. 1: "E atata loc gol in tara asta (inclusiv spre marginile si in jurul Bucurestiului). De ce sa construiesti distrugand si aglomerand, cand se poate si altfel?". 270. Denisa Chivu, sect. 4: "Sunt taiati arbori verzi sanatosi, iar pentru uscaciuni iti trebuie mii de aprobari. Cand in final le obtii, mai trec ani buni pana se trece la fapte." 183. Alexandru Covaciu: "Sigur nu traim bine".
238. Florin Tudor: "Felicitari, domnule Chiliman. Locuiesc in sectorul 1 si pot spune ca faceti o treaba minunata, cu toate ca nu v-am votat - dar cu siguranta va voi vota la viitoarele alegeri. Salvati Parcul Bordei!". 833. Rodica Dudas, sect.1: "Semnatura mea este pentru parc, nu pt. primar. In fond, parcul a fost facut cadou lui Costanda de catre Basescu, aflat in aceeasi barca cu primarul Chiliman". 3572. Cristea, sect. 1: "L-am votat pe Videanu... merit un scuipat".
2188. Conf. Dr. Liviu Dragomirescu, sect. 3: "Despagubiti corect proprietarul, si pastrati sanatatea fizica si psihica a tuturor, conservand parcul, istoria care ne defineste". 958. Anda Istrate, sect.6: "Acest parc reprezinta nu numai un loc de joaca, un loc de intalnire pentru indragostiti, un <<loc istoric>> datorita varstei lui, ci si un plaman al Bucurestiului. Primarul Videanu va respira numai in strainatate, ca aici incepe sa miroasa a mita". 1462. Toma, sect.1: "Vinovat de situatia creata este Basescu, care la un pahar de whisky l-a facut proprietar pe prietenul Costanda, care lucra in Ministerul Transporturilor. Rusine celui care striga cel mai tare: oligarhii, el fiind seful lor".
2231. Lucia Ionica, sect. 2: "Dumneavoastra si partidul democrat ati fost votati de noi societatea civila pentru a favoriza oligarhia financiara a Partidului Democrat cu banii nostri ai cetatenilor de rand? Din tot ceea ce faceti Dvs. prin deciziile pe care le luati, ca: autorizarea constructiei de la Biserica Sfantul Iosif, acordarea de autorizatii ptr. constructii de zgarie nori, de desfiintare a monumentelor istorice, prin punerea lor in umbra de constructii moderne in perimetru istoric, nu va aduce decat asocierea numelui Dumneavoastra cu DEMOLATORUL. Asa veti ramane in istorie".
Cu precizarea ca Adriean Videanu continua fidel opera demolatoare a predecesorului sau, Traian Basescu, spre ingratitudinea presedintelui-calugarita: insecta care isi mananca partenerul dupa ce profita de el. Aviz amatorilor. Oricum, Videanu e atat de pasionat de betoane incat nu ezita sa starpeasca spatiul verde si sa striveasca bisericile. Nu doar Biserica Armeneasca si Catedrala Catolica Sf. Iosif. Ci si una dintre cele mai mari biserici ortodoxe bucurestene, Biserica Sfanta Vineri Noua sau Parascheva de pe Bdul Titulescu, pusa in pericol de pasajul suprateran Basarab. Parintele Patriarh Teoctist numeste acea biserica, o catedrala. I se rupe primarului general. La alegeri, insa, s-ar putea sa-l doara.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.