Rupert Murdoch, proprietarul News Corporation, a achizitionat, dupa mai multe luni de negocieri, compania Dow Jones, publisherul Wall Street Journal, pentru 5 mld. dolari, transmite Brand Republic, preluata de Mediafax. Informatiile disponibile indic
Rupert Murdoch, proprietarul News Corporation, a achizitionat, dupa mai multe luni de negocieri, compania Dow Jones, publisherul Wall Street Journal, pentru 5 mld. dolari, transmite Brand Republic, preluata de Mediafax. Informatiile disponibile indica faptul ca Dow Jones a finalizat negocierile cu Murdoch in legatura cu tranzactia, incheierea oficiala a contractului urmand sa se faca saptamana viitoare cu acceptul actionarilor majoritari ai companiei, familia Bancroft. Conform contractului, News Corp va avea dreptul sa angajeze si sa concedieze staff-ul editorial si de publishing, dar doar in urma obtinerii aprobarii din partea unui consiliu independent format din cinci membri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.