Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) a transmis celor circa 700 de fosti proprietari de imobile nationalizate care au cerut despagubiri in actiuni propuneri de a accepta plata sub forma de titluri Transelectrica, reprezentand 4,09% din capitalul
Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) a transmis celor circa 700 de fosti proprietari de imobile nationalizate care au cerut despagubiri in actiuni propuneri de a accepta plata sub forma de titluri Transelectrica, reprezentand 4,09% din capitalul firmei. Valoarea nominala a titlurilor este de 29,9 milioane de lei, iar valoarea de piata este de peste 140 de milioane de lei, conform celor mai recente cotatii ale titlurilor Transelectrica la Bursa de Valori Bucuresti. Din cele 700 de persoane, aproximativ 600 de fosti proprietari au acceptat sa primeasca actiuni Transelectrica.
Proprietarii indreptatiti vor primi un anumit numar de actiuni, valoarea unui titlu fiind stabilita la 31,54 lei, ca medie ponderata a cotatiilor bursiere din ultimele trei luni. Actiunile Transelectrica erau tranzactionate la Bursa, la sfarsitul saptamanii trecute, la 47,3 lei. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.