Internet - Google cumpara o firma de securitate online
Google va prelua, pentru 635 milioane de dolari, compania Postini, furnizor de servicii de securitate pentru aplicatii informatice destinate Internetului, tranzactia urmand sa fie finalizata
Internet - Google cumpara o firma de securitate online
Google va prelua, pentru 635 milioane de dolari, compania Postini, furnizor de servicii de securitate pentru aplicatii informatice destinate Internetului, tranzactia urmand sa fie finalizata pana in luna octombrie. Printre serviciile asigurate de Postini se numara protejarea mail-urilor si a altor mijloace de comunicatie prin intermediul Internetului, pentru peste 35.000 de companii si zece milioane de utilizatori din intreaga lume.   E-comert. In prima jumatate a anului, valoarea cumparaturilor online realizate prin card a fost de 16,5 milioane de euro, potrivit datelor Romcard, unicul procesator final de plati online prin card din Romania, citate de Gecad. Numarul total al tranzactiilor a fost de circa 200.000, prin solutia ePayment fiind efectuate 160.000 de tranzactii, in valoare de 14,3 milioane de euro. Cresterea acestei piete a fost determinata de cererea publicului pentru aceasta metoda de cumparare si de promovarea acestei alternative de catre comercianti. In a doua jumatate a lui 2006 piata a crescut cu 330% fata de primele sase luni ale anului in ceea ce priveste valorile tranzactionate. Primul trimestru din 2007 a continuat in acelasi ritm, volumele tranzactionate prin solutia ePayment urcand la aproximativ cinci milioane euro, pentru a ajunge la sfarsitul lui iunie la un total de peste 14 milioane euro.                        


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.