Un bulgar pasionat de fotbal, Marin Zdravkov, in varsta de 43 de ani, s-a mutat in Anglia, la Londra, si si-a schimbat numele in Manchester United, informeaza publicatia The People. Barbatul este muncitor in constructii si a vizitat recent stadionul
Un bulgar pasionat de fotbal, Marin Zdravkov, in varsta de 43 de ani, s-a mutat in Anglia, la Londra, si si-a schimbat numele in Manchester United, informeaza publicatia The People. Barbatul este muncitor in constructii si a vizitat recent stadionul "Old Trafford". El a plans de emotie, desi stadionul era gol. "A fost foarte emotionant. Mi-am dorit toata viata sa vin la Manchester. Aceasta este casa mea spirituala. Cand am intrat pe teren, am plans. A fost cel mai frumos moment din viata mea. Daca mor maine, voi muri fericit si satisfacut. Manchester United este totul pentru mine. Este sotia mea, iubita mea si familia mea", a spus bulgarul. Marin Zdravkov a devenit pasionat de Manchester United inca din copilarie, cand se uita la meciuri la televizor, in Svishtov, Bulgaria. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.