Demisie - un fost ministru paraseste o functie cu gandul la cea suprema Fostul ministru de Externe rus Igor Ivanov si-a dat demisia din functia de secretar al Consiliului de Securitate al tarii. Analistii rusi spun ca este primul pas spre presed
Demisie - un fost ministru paraseste o functie cu gandul la cea suprema Fostul ministru de Externe rus Igor Ivanov si-a dat demisia din functia de secretar al Consiliului de Securitate al tarii. Analistii rusi spun ca este primul pas spre presedintia Rusiei.   Secretarul Consiliului rus de Securitate, Igor Ivanov, si-a dat demisia de la conducerea forului prezidat de catre liderul de la Kremlin, Vladimir Putin. Potrivit presei ruse, Ivanov si-ar fi inaintat demisia in urma cu doua saptamani. El se afla in acest post din anul 2004, cand si-a incetat activitatea ca ministru al Afacerilor Externe.  VIITOR. Mass-media ruse speculeaza ca Ivanov a renuntat la functie nu pentru ca ar vrea sa puna punct implicarii in viata politica si administrativa a tarii. Exista o serie de scenarii privind viitoarea activitate a fostului ministru. Intr-o reluare a unor speculatii mai vechi, pe de alta parte, cotidianul Novie Izvestia a sugerat ca demisia lui Ivanov se inscrie in pregatirile pentru a-i succeda presedintelui Vladimir Putin dupa ce acesta isi va incheia mandatul, in 2008. "Calitatile" care il recomanda pe Igor Ivanov pentru functia suprema in stat ar fi loialitatea, obedienta si vulnerabilitatea fata de actualul lider de la Kremlin.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.