Gecad Tehnologies si-a marit reteaua de distributie cu 60% in ultimele cinci luni, avand incheiate acorduri cu 90 de parteneri din lume.
Gecad Tehnologies a anuntat anterior ca va investi 1,5 milioane euro pana la finele anului in produsul Axig
Gecad Tehnologies si-a marit reteaua de distributie cu 60% in ultimele cinci luni, avand incheiate acorduri cu 90 de parteneri din lume.
Gecad Tehnologies a anuntat anterior ca va investi 1,5 milioane euro pana la finele anului in produsul Axigen. De la lansarea produsului, din septembrie 2005, compania a investit 3,5 milioane de euro in Axigen.
Aplicatia software de server de e-mail Axigen este disponibila in trei variante. Versiunile destinate companiilor si furnizorilor de servicii internet (ISP) au preturi intre 195 de dolari si cateva mii de dolari, in functie de numarul de conturi de e-mail administrate. Versiunea "Office Edition" este disponibila gratuit.
Grupul Gecad este alcatuit din companiile Gecad Technologies, care dezvolta serverul de email Axigen, Gecad ePayment, care ofera servicii de procesare de plati pentru magazinele online, si Gecad Net, care ofera solutii de securitate IT. Grupul Gecad a fost fondat de Radu Georgescu, care, in 2003, a vandut companiei Microsoft tehnologia programului de antivirus RAV.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.