BA va fi judecata in cazul falimentului grupului Parmalat, in conditiile in care angajati ai institutiei financiare sunt banuiti de inselarea pietei, transmite Reuters, preluata de Mediafax. Institutia financiara americana a anuntat ca decizia este s
BA va fi judecata in cazul falimentului grupului Parmalat, in conditiile in care angajati ai institutiei financiare sunt banuiti de inselarea pietei, transmite Reuters, preluata de Mediafax. Institutia financiara americana a anuntat ca decizia este similara cu cea luata de justitia italiana in cazul altor 4 banci si ca acuzatiile sunt lipsite de temei. Legislatia italiana prevede ca firmele ce nu instituie controale care sa previna comportamentul incorect al unor angajati sunt raspunzatoare in fata justitiei.
"Cand cazul va fi judecat, credem ca dovezile vor demonstra ca acuzatiile la adresa BA sunt complet nefondate", se arata intr-un comunicat al bancii americane.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.