Renascut din propria cenusa, Adrian Mutu isi linisteste suporterii si le garanteaza ca ramane la Fiorentina. Romanul a fost declarat, in stagiunea trecuta, cel mai bun jucator din Serie A.   Atacantul Adrian Mutu a declarat, du

Renascut din propria cenusa, Adrian Mutu isi linisteste suporterii si le garanteaza ca ramane la Fiorentina. Romanul a fost declarat, in stagiunea trecuta, cel mai bun jucator din Serie A.   Atacantul Adrian Mutu a declarat, duminica, pentru o televiziune locala, ca este indragostit de orasul Florenta si de suporterii echipei AC Fiorentina, informeaza cotidianul Il Tirreno. "Sunt indragostit de Florenta, iubesc acest oras, iar suporterii sunt magnifici, ne sustin tot timpul. Le transmit sa fie linistiti, deoarece Corvino, directorul sportiv al Fiorentinei, Pantaleo Corvino, va aduce jucatori de calitate in aceasta vara", a spus Mutu. Internationalul roman a mai afirmat ca este pregatit pentru noul sezon si este incantat de relatia sa cu antrenorul Cesare Prandelli. Dupa plecarea golgheterului Luca Toni la Bayern Munchen, Adrian Mutu ramane principala arma din atacul Fiorentinei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.