Editorialele Reginei Lynn de la rubrica "Sex Drive" a revistei americane "Wired" ar putea fi citite fara probleme fie ca eseuri de sociologie, fie ca fictiuni de cea mai buna calitate.Regina Lynn este consilierul
sexual al tehnodependentilor Dintre miile de rubrici cu specialisti in materie de sexualitate, cea a Reginei Lynn este cea mai bine construita si incitanta. In fiecare vineri la „Sex Drive" sau chiar in fiecare zi pe blogul „Sex Drive Daily" sint sanse de aproape 100% sa gasesti unele dintre cele mai tari subiecte de sex-tech. In primul rind, temele pe care le prezinta in articolele si postarile ei merg intr-o zona destul de recenta a sexualitatii, adica inspre raportul acesteia cu tehnologia. Foarte up to date in materie de gadgeturi din aceasta nisa, Regina scrie naratiuni intregi despre foloasele si ponoasele vibratoarelor cu telecomanda si ale sinulatoarelor, trece in revista ofertele sex shopurilor virtuale si taxeaza fara mila imposturile din domeniu. Stie tot ce misca in lumile virtuale, mai ales in moravurile lor sexuale si-si demonstreaza capacitatile argumentative si analitice pentru a despica in patru firul complicatelor retele ale cybersexului. Nu se multumeste niciodata sa descrie: se mira, intreaba si face munca de arheologie prin miliardele de linkuri. Investigheaza subiecte controversate si chestiuni care tin, mai degraba, de etica aplicata: a fost, de exemplu, printre primele care au disecat scandalul violurilor virtuale.

Toate acestea, cu degajare si simtul umorului, fara pudori gratuite si fara artificii exhibitioniste. Scrie despre „Cele zece adevarate motive pentru care tocilarii sint iubiti mai buni" si despre „Cele zece motive pentru care pornografia independenta nu ameninta industria filmelor pentru adulti". Despre jocurile de rol online cu continut sexual si despre ricoseurile relatiilor in cyberspace. A publicat recent si o carte, „The Sexual Revolution 2.0", o colectie de articole-eseuri despre „sex si Internet, sex si stiinta, sex si comunicare. Despre sexul tehnologiei si tehnologia sexului, cele mai importante doua forte care actioneaza in viata oamenilor moderni, fundamentele revolutiei sociale", dupa cum o prezinta autoarea. Cu toate astea, nu este propovaduitoarea vreunui model al povestii de dragoste definitiv translatate in sfera tehnologiei si nu ciocane la usa pentru a vinde vreo noua reforma. Dimpotriva, recomanda din cind in cind intoarcerea la „schemele" retro ale povestilor de dragoste si pastrarea unui ochi critic mereu deschis la capcanele cyber-amorului.