Cel mai bun om al craiovenilor in editia trecuta de campionat, portarul Mircea Bornescu , a afirmat ieri ca formatia din Banie se va bate pentru primele locuri in sezonul care urmeaza, fiind avantajata si de tragerea la sorti a programului.  OP
Cel mai bun om al craiovenilor in editia trecuta de campionat, portarul Mircea Bornescu , a afirmat ieri ca formatia din Banie se va bate pentru primele locuri in sezonul care urmeaza, fiind avantajata si de tragerea la sorti a programului.  OPTIMIST. Internationalul oltean se pregateste din nou sub comanda lui Stefan Stoica, acesta supunandu-l in aceste zile unor tehnici noi de antrenament, folosite cu precadere in Bundesliga. "Sunt legat cu o coarda elastica de bara si trebuie sa plonjez cat mai departe in partea opusa. E bine sa fiu pregatit de nea Stefan, e un profesionist, ma bucur ca ma antreneaza din nou, pentru ca perioada mea cea mai buna se leaga de timpul petrecut impreuna. Oricum, sper ca in primele cinci etape sa luam cat mai multe puncte. Ma feresc sa dau un pronostic, dar, avand in vedere valoarea lotului nostru, putem face multe lucruri frumoase. Am facut transferuri foarte bune", a spus portarul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.