La 15 ani debuta in prima liga din Chile, la formatia Danubio, fiind considerat cel mai promitator fotbalist de pe planeta. Impresarii au roit imediat in jurul mexicanului la un turneu desfasurat in Brazilia, Castillo permitindu-si luxul de a alege M
La 15 ani debuta in prima liga din Chile, la formatia Danubio, fiind considerat cel mai promitator fotbalist de pe planeta. Impresarii au roit imediat in jurul mexicanului la un turneu desfasurat in Brazilia, Castillo permitindu-si luxul de a alege Manchester United in dauna altor cluburi aproape la fel de titrate. Decizia se va dovedi insa fatala, deoarece pustiul-minune nu avea sa obtina permis de munca in Marea Britanie, astfel ca portile catre dreptungiurile verzi din tara care a inventat acest sport aveau sa i se inchida. Dupa experienta birocratica nefericita, era oferit ca dar grecilor de la Olympoiakos, club pentru care evolueaza si in prezent, desi au existat zvonuri cu privire la un posibil transfer la Juventus Torino. Zilele acestea, Castillo construieste castele la Copa America pentru Mexic, nationala pentru care a debutat abia in acest an, pe 2 iunie, la un amical cu Iranul. Gratie golurilor sale, Mexicul este prima nationala de fotbal care a reusit calificarea in sferturile competitiei, astfel ca nu este deloc intimplator ca federatiile din Uruguay si Grecia au dorit naturalizarea sa. La Copa America, a ridiculizat de unul singur Brazilia, trimitind mingea in plasa dupa o actiune decupata parca de pe plaja Copacabana. A marcat si in meciul urmator, a si ratat cu staif, iar tribunele ii sint deja la picioare.

Tir de driblinguri in fata brazilienilor

De la extaz la agonie

Unghiuri imposibile la Olympiakos


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.