Transavia are pentru 2007 un plan de investitii de peste 15 milioane euro. Banii vor fi dirijati catre finalizarea unei noi fabrici, extinderea abatorului. Compania va investi si in achizitionarea unor masini de ambalare, precum si in suplimentarea

Transavia are pentru 2007 un plan de investitii de peste 15 milioane euro. Banii vor fi dirijati catre finalizarea unei noi fabrici, extinderea abatorului. Compania va investi si in achizitionarea unor masini de ambalare, precum si in suplimentarea parcului auto, unde se gasesc in prezent aproximativ 100 de autovehicule dotate cu instalatii frigorifice. Compania a inceput anul trecut constructia unei noi fabrici de produse preparate si semipreparate din carne de pui, care urmeaza sa fie deschisa in a doua jumatate a acestui an. Investitia totala se ridica la 12 milioane de euro.

Brandul FRAGEDO salta vanzarile

Transavia isi consolideaza pozitia de lider pe piata interna a produselor proaspete din carne de pui prin lansarea unei noi game sub brandul FRAGEDO.
Transavia comercializeaza peste 30.000 tone de carne de pasare pe an, fiind singurul producator care ofera consumatorilor romani produse proaspete refrigerate, cu termen de consum de 10 zile, datorita tehnologiei performante de ambalare a carnii "state-of-art". Circa 80% din produsele firmei sunt ditribuite prin marile lanturi de retail.
In 2006, cifra de afaceri a companiei a fost de 42 milioane euro, pentru 2007 se estimeaza o majorare a acesteia cu 20%, la 50 de milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.