"Nu conteaza ca Gloria Buzau este o apropiata a Stelei. Fiecare avem prieteni si dusmani. Asta nu e o problema pentru noi. In acest campionat sunt sase echipe in cupele europene si patru care se bat la retrogradare, deci in total sunt 10 echipe impli
"Nu conteaza ca Gloria Buzau este o apropiata a Stelei. Fiecare avem prieteni si dusmani. Asta nu e o problema pentru noi. In acest campionat sunt sase echipe in cupele europene si patru care se bat la retrogradare, deci in total sunt 10 echipe implicate. In aceste conditii, nimeni nu va mai avea prieteni. Fiecare trebuie sa se salveze sau sa se bata pentru obiectivul pe care si l-a propus. Prieteniile au disparut de mult. Dinamo nu are prieteni si nu are nevoie de prieteni avand in vedere achizitiile pe care le-a facut si lotul pe care il are. La Buzau sunt convins ca va fi un meci cu casele inchise, ne asteptam la o caldura destul de mare, avand in vedere ca acolo nu exista nocturna. Dinamo trebuie sa acumuleze in primele etape maximum de puncte, sa aiba un moral ridicat pentru Liga Campionilor", a afirmat Danilescu dupa tragerea la sorti a programului Ligii I. Tica a precizat inca o data care sunt obiectivele clubului sau: "castigarea titlului, accederea in grupele Ligii Campionilor si castigarea Cupei Romaniei". La tragerea de ieri a fost prezent si MM Stoica, in calitate de presedinte la Unirea Urziceni. "N-am mai reprezentat de mult o formatie la tragerea la sorti a programului. De fapt, nici nu cred ca am fost vreodata pentru Steaua. Acum am inceput o noua viata. Numele meu e legat de FC Unirea Urziceni, nu de Steaua. Nu cred ca s-a nascut cineva care sa spuna daca e bine sau rau ca intalnim Steaua la inceput sau Dinamo la sfarsit. Avem 17 adversari, jucam impotriva fiecaruia", a spus Stoica. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.