Societatea de Investitii Financiare Moldova si-a redus participatia in capitalul companiei Remar SA Pascani (RMAR), de la 10,61% la 2,876%, in urma unei tranzactii in care a vandut 7,37% din actiuni pentru suma de 2,036 milioane lei, a anuntat, ieri,
Societatea de Investitii Financiare Moldova si-a redus participatia in capitalul companiei Remar SA Pascani (RMAR), de la 10,61% la 2,876%, in urma unei tranzactii in care a vandut 7,37% din actiuni pentru suma de 2,036 milioane lei, a anuntat, ieri, SIF Moldova, intr-un comunicat remis BVB. Tranzactia a fost incheiata in sedinta de vineri a Rasdaq, precizeaza comunicatul transmis de SIF Moldova Bursei de Valori Bucuresti. In urma tranzactiei, detinerea SIF Moldova s-a diminuat de la 10,61% la 2,87% din capitalul companiei, iar participatia Grupului Feroviar Roman, care a cumparat 6,45 de procente, a crescut la 86,4%. Titlurile companiei sunt tranzactionate la categoria de baza a pietei Rasdaq, la sectiunea de negociere extrabursiera, sub simbolul RMAR. Compania are o capitalizare de 21,9 mil. lei, corespunzatoare cotatiei de 3,51 lei pe actiune, inregistrata in sedinta de tranzactionare de vineri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.