Live earth La 7 iulie, in mai multe orase de pe planeta au loc concertele "Live Earth", ce vor fi vizionate de doua miliarde de spectatori si telespectatori. Romania se alatura manifestarii prin "Concertul pentru o lume mai curata", organizat de
Live earth La 7 iulie, in mai multe orase de pe planeta au loc concertele "Live Earth", ce vor fi vizionate de doua miliarde de spectatori si telespectatori. Romania se alatura manifestarii prin "Concertul pentru o lume mai curata", organizat de Fun Time Production, detinatorul licentei de transmisie Live Earth pentru Romania.  Evenimentul se va derula in parcarea C din Romexpo, in aceeasi locatie unde a avut loc Ba€™estival 2007, sambata, 7, si duminica, 8 iulie. In prima zi, pe langa transmisiile din strainatate (proiectate pe un ecran de 80 mp), vor avea loc recitalurile unor celebre formatii autohtone, in ordinea intrarii in scena, Directia 5, Compact, Voltaj, Iris, Holograf, Phoenix (foto), fiecare cate 60-75 de minute. La 8 iulie, ora 20:00, manifestarea se incheie cu un recital de 100 de minute Robert Plant & The Strange Sensation. Biletele pentru 7 si 8 iulie costa 75 lei (in picioare) si 150 lei (pe scaun), in vanzare la www.bileteonline.ro si la Diverta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.