Regizor - Varsta: 74 de ani   Zilele acestea, regizorul Dan Puican s-a intors dintr-un turneu in America de Sud, alaturi de Tamara Buciuceanu, Alexandru Arsinel, Eugen Cristea si, bineinteles, Stela Popescu. Cunoscutul regizor de teatru a fost
Regizor - Varsta: 74 de ani   Zilele acestea, regizorul Dan Puican s-a intors dintr-un turneu in America de Sud, alaturi de Tamara Buciuceanu, Alexandru Arsinel, Eugen Cristea si, bineinteles, Stela Popescu. Cunoscutul regizor de teatru a fost invitat de organizatori sa participe cu piesa "Caviar, votca si bye-bye", de George Astalos.  Reprezentatia a fost premiata la Gala UNITER din 1999 ca fiind cel mai bun spectacol radiofonic al anului. "Piesa, scrisa pe sufletul celor plecati demult din tara, este una dintre marile mele satisfactii din ultimii ani, mai ales ca din 1997 am iesit la pensie", a spus Puican. Pentru performanta de a participa pentru a douazecea oara la un turneu cu aceasta piesa si pentru realizarile sale deosebite de-a lungul timpului, Jurnalul National il declara pe Dan Puican "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.