Liderul pietei maghiare pe segmentul leasingului auto debuteaza si in Romania. Merkantil, divizie a OTP, va fi actionarul majoritar al companiei OTP Leasing IFN SA. Firma isi propune sa cucereasca unul din primele zece locuri pe piata autohtona a lea
Liderul pietei maghiare pe segmentul leasingului auto debuteaza si in Romania. Merkantil, divizie a OTP, va fi actionarul majoritar al companiei OTP Leasing IFN SA. Firma isi propune sa cucereasca unul din primele zece locuri pe piata autohtona a leasingului in urmatorii doi ani. Compania va oferi leasing auto, leasing de echipamente, dar si leasing imobiliar, produs mai putin utilizat pe piata din Romania. Actionarii majoritari ai OTP Leasing Romania IFN SA sint Merkantil Bank Ungaria, parte a Merkantil Group, care detine 70%, si OTP Bank Romania SA, care detine 30% din actiuni. In anul 2006, Merkantil Group a fost liderul pietei maghiare de finantare auto, ca valoare a creditelor si a numarului de contracte. Activitatea principala a Merkantil Group este indreptata catre finantari auto pentru dealeri auto si cumparatori, finantarea bunurilor de capital, leasing imobiliar, management de flote auto pentru companii, depozite, factoring si management de cont.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.