ACHIZITIE. Google a facut inca o achizitie. De data aceasta este vorba despre GrandCentral Communications, companie a carei aplicatie permite utilizatorilor sa isi gestioneze telefoanele si mailboxurile de voce ca un cont unitar, serviciul concentrandu-se pe incorporarea caracteristicilor tipului de conversatii telefonice pe bloguri sau servicii de genul MySpace.  


PHISHING. LG Electronics Romania avertizeaza asupra unor tentative de frauda de tip phishing, prin care se cer date personale si achizitionarea de cartele telefonice pre-paid prin mesaje telefonice sau SMS. Ca urmare a sesizarilor telefonice primite in acest sens, compania atrage atentia ca nu deruleaza in prezent nici un fel de promotie.


CONFLICT. Compania SAP, producator de aplicatii informatice pentru afaceri, a recunoscut ca una din diviziile sale, TomorrowNow, a accesat ilegal documente ale concurentilor de la Oracle. Directorul general Henning Kagermann a declarat ca SAP este deschisa tuturor optiunilor, inclusiv o intelegere cu Oracle, dar dupa audierea care va avea loc in septembrie, in San Francisco.