CRITICI. Pentru Romania, coruptia este un mod de viata, scrie Agentia Associated Press, citata de ziarul britanic International Herald Tribune. La o saptamana de la prezentarea raportului Comisiei Europene referitor la progresele din justitie si la l
CRITICI. Pentru Romania, coruptia este un mod de viata, scrie Agentia Associated Press, citata de ziarul britanic International Herald Tribune. La o saptamana de la prezentarea raportului Comisiei Europene referitor la progresele din justitie si la lupta anticoruptie, AP critica stagnarea reformelor din Romania si Bulgaria.   ROMANII, VINOVATI. Autoritatile angoleze suspecteaza ca accidentul unui avion Boeing 737, prabusit la 28 iunie, a fost provocat de faptul ca operatiunile de intretinere a aparatului fusesera efectuate in Romania, in loc de Brazilia, cum ar fi trebuit. Potrivit presei angoleze, avionul era fabricat in 1976 si avea numeroase probleme tehnice.   CONCURSUL AVERILOR. Aproape din senin, pe locul doi in topul celor mai bogati oameni din lume a intrat multimiliardarul mexican Carlos Slim. Cu o avere estimata la 53 de miliarde de dolari, Slim a castigat in ultimele 14 luni 23 de miliarde de dolari din afaceri cu tigarete, companii aeriene, vanzari de muzica etc. (D.Z.)   BISTROE. Ucraina a anuntat ieri ca nu se va prezenta astazi la Tulcea pentru o intrevedere cu autoritatile romane pe tema studiului de evaluare a impactului asupra mediului pentru Canalul Bistroe, informeaza Ministerul roman al Mediului. Kievul si-a motivat absenta prin faptul ca delegatia sa nu a obtinut la timp viza de intrare in Romania.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.