Fanii l-au apostrofat pe patronul Rapidului pentru subtirimea lotului cu care abordeaza noul sezon competitional.

Sarbatorirea a 40 de ani de la primul campionat cistigat de Rapid a fost prilej de huiduieli si injuraturi pentru cei 4.000 de suporteri veniti la meciul amical cu Petrolul Ploiesti. Dupa ce au pus bannere contestatare pe podul Grant, fanii s-au dezlantuit inainte si in timpul meciului la adresa patronului George Copos, pe care il considera responsabil pentru plecarile lui Zicu, Badoi si Ganea, dar si pentru campania slaba de transferuri.

Suporterii i-au aplaudat, in schimb, pe componentii lotului din 1967, premiati de Copos inaintea partidei, in timp ce au facut un tur de onoare al stadionului. Rapidistii de acum s-au impus cu 3-2 in fata Petrolului, insa giulestenii au suferit la relatiile de joc din cauza schimbarii sistemului de la 3-4-3 la 4-3-3. A fost foarte greu. Nu putem face meciuri bune imediat, este nevoie de rabdare. E dificil sa schimbi sistemul, mai ales cu doar 15 jucatori la antrenamente. O regula a unui antrenor este sa nu joace cu acelasi sistem cu al precedentului, trebuie sa vina cu ceva nou", a declarat antrenorul Cristiano Bergodi, care s-a bucurat de revenirea lui Maldarasanu la echipa. Ieri era asteptat si brazilianul de la Corinthians, Marcos Tamandare, pentru a semna un contract cu Rapidul.

Real Madrid, intre Rapid si Dinamo Rapid ocupa pozitia 30 in clasamentul mondial al cluburilor pe luna iunie, intre giulesteni si Dinamo (locul 32) intercalindu-se puternica grupare spaniola Real Madrid (pozitia 31). Steaua se gaseste abia pe locul 73, ultima echipa din Romania aflata in acest clasament fiind Poli Timisoara, pe 298. Primul loc in top este ocupat de FC Sevilla.