Impresarul Ioan Becali a declarat ieri ca nu a discutat cu oficialii de la FC Barcelona despre Chivu si a precizat ca fundasul roman este mandru de oferta primita de la Inter Milano, informeaza "La Gazzetta dello Sport". "Este adevarat ca am trecu
Impresarul Ioan Becali a declarat ieri ca nu a discutat cu oficialii de la FC Barcelona despre Chivu si a precizat ca fundasul roman este mandru de oferta primita de la Inter Milano, informeaza "La Gazzetta dello Sport". "Este adevarat ca am trecut prin Barcelona, dar doar pentru o escala in aeroport. Eu ma duceam la Mallorca, unde voi fi in vacanta pana la mijlocul lui iulie. Nu am avut discutii cu FC Barcelona. M-a sunat Mijatovic: voia sa ma duc la Madrid. Dar eu sunt in vacanta! Cat priveste pe Inter, nu exista nici un dubiu. Cristian este mandru de oferta gruparii milaneze. Speram ca Inter si Roma sa ajunga la un acord, dar intr-un timp scurt. Chivu este dorit de FC Barcelona si Real Madrid, nu de Getafe si de Villarreal! Inter, grabeste-te!", a spus Ioan Becali.
"Sport" mai scrie ca al patrulea transfer al lui FC Barcelona pentru sezonul 2007/2008 depinde foarte mult de ceea ce se poate decide in urmatoarele ore, Chivu urmand sa ia o decizie definitiva cu privire la ofertele primite de la catalni si de la Inter. "Dupa ce, impreuna cu impresarul sau Giovani Becali, va lua o decizie privind ofertele de la FC Barcelona si Inter, Chivu va trebui sa-si conjuge interesele cu cele ale Romei, care pare incantata de oferta blaugrana. Si jucatorul se simte mai atras de ideea de a evolua la FC Barcelona. Totusi, oferta economica a Interului, usor superioara, poate fi decisiva", scrie "Sport", care sustine ca impresarii jucatorului pot lua comisioane foarte bune pe care Inter li le-a promis si care au fost intarziate doar de implicarea Barcelonei. "Roma a acordat gruparii catalane o perioada de una-doua saptamani, pentru a putea analiza oferta. De asemenea, Real Madrid s-a implicat, iar gruparea romana vede cu ochi buni intarirea oricarei alte echipe decat Inter, un rival direct in lupta pentru titlu in Italia. Un lucru este sigur: patru milioane de euro net pe sezon. Aceasta este suma pe care o va primi Chivu cand semneaza cu Inter. Cine da mai mult?", se arata in articolul din "Sport". In aschimb, cotidianul spaniol "As" scrie ca cel mai tarziu astazi se va cunoaste echipa la care va evolua in sezonul viitor Chivu. "Cine nu vrea sa joace la Real Madrid? Chivu vrea! Este o echipa mare, la fel ca Barcelona sau Inter Milano. Rezolvarea este iminenta. Cred ca totul se va rezolva intre luni si marti. Chivu va merge la echipa care ii propune un contract mai mare si ii pune mai multi bani pe masa", a spus Victor Becali. "Cea mai mare oferta a prezentat-o Real, circa 16 milioane de euro, dar Barca si Inter au pus pe masa contracte mai bune pentru jucator, lucru pe care vrea sa-l faca si Real in urmatoarele ore. Romanul viseaza sa joace la Real, dar decizia sa nu va fi definitiva. Fratii Becali vor avea multe de spus la aceste negocieri, iar Giovanni are o relatie buna cu Moratti, patronul de la Inter", subliniaza "As". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.