Pentru prima data, fosta consiliera de la Cotroceni a trecut de la vorbe la fapte. Politic vorbind.

Iadul pe pamint. Un lagar de exterminare in locul unui asezamint medical. Rufele se spala cu picioarele, iar nebunii urla de caldura si
Pentru prima data, fosta consiliera de la Cotroceni a trecut de la vorbe la fapte. Politic vorbind.

Iadul pe pamint. Un lagar de exterminare in locul unui asezamint medical. Rufele se spala cu picioarele, iar nebunii urla de caldura si de foame. La doar citiva kilometri de Bucuresti. Desi isi fierbe apocalipsa de ani buni intr-o smoala de neputinta, nepasare si incompetenta, Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihica de la Bolintin, judetul Giurgiu, a dat in clocot abia acum. Cind citeva reportaje televizate au naclait pe sticla imaginea picloasa a unei bombe cu fitilul aprins, pe care ministerele si guvernele o paseaza de la unul la altul. Ei sint nebunii de care nimeni nu mai vrea sa auda. Fara sansa de recuperare.

Totusi, a auzit cineva. Pe linga ministrul Muncii, care, sincer sa fiu, nu cred ca stia despre faptul ca nebunii din Romania se afla in subordinea ministerului sau, atunci cind si-a preluat postul. A auzit Elena Udrea. Imaginati-va acum urmatoarea insiruire de cuvinte: scandaluri politice, bancuri, presedintele Norvegiei, interviuri incendiare, pictoriale, biletele, RA-APPS, vopsea pentru par blond, cartofi, nebuni. Cu politica in dinti, Udrea s-a infiintat la poarta ospiciului cu ajutoare alimentare pentru nebuni. Televiziunile erau acolo. La fel si nebunii. Este pentru prima oara cind fosta consiliera de la Cotroceni face altceva in afara de a vorbi. Politic vorbind. Si asa de bine seamana cu Gigi Becali. Tot politic vorbind. In iadul potopului de la Vadu Rosca unde a descins cu case si biserici. Televiziunile erau si atunci acolo. Gigi asijderea. Doar ca era vorba de oameni saraci lasati pe drumuri.

Si daca Elena Udrea a ales o miscare politica in stil becalian, uitind ca partidul din care face parte detinuse ministerul responsabil de situatia nebunilor pina cu ceva timp in urma, si Gigi Becali procedeaza de citeva luni bune la miscari udriforme. Numai tu donatii, numai tu biserici, numai tu case ori facturi platite in Ferentari. Doar interviuri, vorbe, birfe, totul invelit intr-o sarica roz de sarm mitos pe timpul sezonului fotbalistic.

Despre limita lui Becali in ceea ce priveste politica, lucrurile sint clare. Despre politica Elenei Udrea, ea este limitata la stadiul de imitatie. Mai intii vorbeste ca Basescu, apoi actioneaza ca Becali. Asta da nebunie de combinatie, nu?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.