Doi minori au trait mai multi ani legati in lanturi de catre propriii parinti. Drama se petrece de aproape doi ani in comuna ieseana Miroslava, in gospodaria sotilor Mariana si Constantin Gradinaru. Cei doi s-au ales cu dosare penale pentru comiterea
Doi minori au trait mai multi ani legati in lanturi de catre propriii parinti. Drama se petrece de aproape doi ani in comuna ieseana Miroslava, in gospodaria sotilor Mariana si Constantin Gradinaru. Cei doi s-au ales cu dosare penale pentru comiterea infractiunii de rele tratamente, riscand sa fie decazuti din drepturile parintesti. Cazul a intrat in atentia autoritatilor atunci cand un vecin i-a vazut pe cei doi micuti legati cu lanturile. Acesta a anuntat imediat Politia si Directia pentru Protectia Copilului. Ieri inspectorii s-au deplasat la locuinta familiei Gradinaru si, dupa ce i-au dezlegat, i-au dus pe cei doi copii intr-un centru de plasament.



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.