"Avem patru meciuri grele la inceput, cu Otelul, Poli Timisoara, Universitatea Craiova si Steaua. De asemenea, intalnim pe teren propriu inca din tur pe Timisoara, Steaua si Dinamo. Eu zic ca nu are asa mare importanta programul. Si daca jucam in pri
"Avem patru meciuri grele la inceput, cu Otelul, Poli Timisoara, Universitatea Craiova si Steaua. De asemenea, intalnim pe teren propriu inca din tur pe Timisoara, Steaua si Dinamo. Eu zic ca nu are asa mare importanta programul. Si daca jucam in primele etape cu Steaua, Dinamo, Rapid si Universitatea Cluj, trebuia sa le invingem pe toate. Avem o echipa buna, vrem sa castigam campionatul, asa ca nu ne este frica de nimeni", a comentat ieri Iuliu Muresan, presedintele lui CFR, tragerea la sorti a programului Ligii I. "Sper sa incheg echipa cat mai bine pana la startul campionatului. Eu cred ca cel mai greu meci este primul, cel cu Otelul. Abia dupa aceea vorbim despre celelalte partide", a comentat pe aceeasi tema si antrenorul Ioan Andone. Tot ieri, la Cluj a fost prezentat si Daniel Amoreirinha, jucator transferat in urma cu doua saptamani de la Benfica Lisabona. Acesta a ajuns atat de tarziu in Romania pentru ca a participat cu nationala Under 21 a Portugaliei la turneul final al Campionatului European, desfasurat in Olanda. "A venit la noi pentru ca aici sunt multi portughezi si pentru ca vrem sa mergem in Champions League. Abia dupa aceea l-a interesat contractul. El spera sa ramana vizibil, pentru a ajunge in nationala de seniori a Portugaliei", a spus Muresan. Amoreirinha s-a aratat deranjat ca nu a jucat decat 45 de minute la Campionatul European. "A fost optiunea antrenorului. Mi s-a explicat ca sunt rezerva pentru ca joc in aparare pe toate posturile si sunt inlocuitorul ideal pentru titulari", a spus fundasul lusitan. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.