"Aducerea de voluntari din intreaga lume pentru a lucra impreuna in folosul familiilor nevoiase este un admirabil exemplu de solidaritate, o valoare europeana pe care romanii o impartasesc pe deplin", a declarat Donato Chiarini, seful Reprezentantei
"Aducerea de voluntari din intreaga lume pentru a lucra impreuna in folosul familiilor nevoiase este un admirabil exemplu de solidaritate, o valoare europeana pe care romanii o impartasesc pe deplin", a declarat Donato Chiarini, seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania. Referindu-se, de asemenea, la problematica locuirii paupere, ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Laszlo Borbely a apreciat-o ca pe o "realitate", pentru rezolvarea careia sunt necesare parteneriate intre toti actorii implicati. "Este nevoie de o foarte buna coordonare si colaborare pentru reabilitarea zonelor degradate, prin proiecte integrate de dezvoltare urbana", a zpus Borbely.
Euro2007Habitat Build se va desfasura la Radauti, intre 1 si 9 septembrie 2007, langa noua granita a UE, ca un semn al solidaritatii si al dorintei de bunastare in spatiul european. Radauti va deveni astfel capitala europeana a voluntariatului si a luptei impotriva locuirii in conditii inumane. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.