Turneu - Starul spaniol canta in cinci mari orase  Primul turneu al artistului de talie internationala, efectuat in Romania, a fost definitivat. Concertele Julio Iglesias urmeaza sa aiba loc la Sibiu - 16 iulie, Timisoara - 19, Bacau -
Turneu - Starul spaniol canta in cinci mari orase  Primul turneu al artistului de talie internationala, efectuat in Romania, a fost definitivat. Concertele Julio Iglesias urmeaza sa aiba loc la Sibiu - 16 iulie, Timisoara - 19, Bacau - 22, Bucuresti - 25 si Constanta - 28 iulie.  Artistul spaniol soseste in tara la 14 iulie si aterizeaza cu un avion privat la Sibiu, locul de desfasurare a primului concert. De altfel, pe toata durata turneului, Iglesias si cei 30 de oameni din anturajul sau se vor deplasa dintr-un oras in altul cu acest avion. Cu acest prilej, Iglesias a marturisit ca intentioneaza sa viziteze "cat poate mai mult" din tara noastra, unde "revine cu mare placere". Fiecare concert Julio Iglesias va dura cel putin 90 de minute, fara pauza, in care va interpreta hiturile sale plus materialul recentului album, "Romantic Classics". Marele artist, care promite "surprize in fiecare oras", va urca pe scena cu 12 oameni, dintre care sapte instrumentisti, trei backing vocals si doi dansatori.  IN AER LIBER. Toate concertele sunt open air si vor avea loc in urmatoarele locatii, la Sibiu in Piata Mare, Timisoara - Strandul Tineretului, Bacau - Stadionul Municipal, Bucuresti - Stadionul Cotroceni si Constanta - la Poarta 1 Port. Biletele pentru toate concertele Iglesias se gasesc la: bilete.ro, blt.ro, biletedelatati.ro, bilet.ro (pentru Sibiu), myticket.ro. Reamintim ca preturile acestora difera dupa cum urmeaza: la Bacau sunt 300, 150, 100 si 50 de lei, in Capitala - 500, 300, 200, 180, 120, 50 de lei. La Constanta biletele sunt 300, 200, 150, 100 si 50 de lei, in timp ce la Sibiu si la Timisoara, preturile sunt la fel: 300, 180, 120 si 50 de lei.  250 DE MILIOANE. Dupa o cariera de peste 40 de ani, Julio continua sa-si incante admiratorii de pretutindeni. Pana acum artistul a vandut peste 250 de milioane de albume in intreaga lume, iar peste 2.600 dintre discurile sale au fost desemnate de platina si de aur.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.